Nyheder

26-09-2016

Daniel suveræn vinder af 6-års klassen

I denne weekend har flere af vore hingste dystet ved mellemrunden i DRF Championatet for ungheste i Billund

12-09-2016

Stor succes i Herning

Flot debut for Blue Hors Zack i Grand Prix, samt yderligere tre placeringer blev det til da Daniel i denne weekend stillede til start i Herning

09-09-2016

Få gratis billeter til JBK Horse shows

Igen i år har vi et antal billetter til JBK Horse Show i Odense, som vi gerne vil dele ud til de hoppekunder der har benyttet hingste fra Blue Hors eller Stutteri Ask i 2015 og 2016

Velkommen til Blue Hors

Hos Blue Hors arbejder vi passioneret og ambitiøst med dressursporten gennem avl, køb og salg af heste, events samt gennem udvikling og salg af vores egen serie af plejeprodukter i Blue Hors Care.

Blue Hors er Danmarks største og mest moderne hestesportscenter, der kombinerer EU-godkendt hingstestation og stutteri med sports-, trænings- og eventfaciliteter.

HOS OS ER HESTEVELFÆRD, MILJØ OG MENNESKET I CENTRUM.

Vores mål er at fremme udviklingen i dansk og international dressurridning bl.a. ved at skabe resultater på højeste internationale niveau inden for avl og sport. Dette har vi gjort med stor succes de sidste 20 år og det er vores mål at gøre i fremtiden.

Vi har mange flotte resultater og er bl.a. stolte af avlshingstene Blue Hors Don Schufro, Romanov, Hotline og Zack, som gennem årene har høstet store successer i både avl og sport. Dertil har ekvipager fra Blue Hors vundet DM i dressur mere end 10 gange og været placeret ved både World Cup, EM, VM og OL i løbende de seneste 20 år.

Vi tror på, at fremtidens stjerner med de rigtige blodlinjer findes og udvikles sammen med Blue Hors.

Det er vigtigt for os at kunne give alle kunder en god, spændende og lærerig oplevelse i mødet med vores heste, medarbejdere, events og plejeprodukter.