Nyheder

21-02-2017

Vellykket hingstefremvisning i Vechta - NYHED nu med video

I lørdags fremviste vi fem af vores avlshingste, ved vores samarbejdspartner Hengsthaltung Ludwig Kathmanns hingstefremvisning i Vechta

13-02-2017

Elegant ridning i Hedensted

Overordnet kunne det ved præmieoverrækkelsen konstateres, at Blue Hors rytterne havde al mulig grund til at være tilfredse med deres indsats i Grand Prix klassen i Hedensted.
 

04-02-2017

Zack-søn fløj ved KWPN-kåringen

En søn af Blue Hors Zack bjergtog dommere og publikum i Brabanthallen ved den hollandske KWPN-kåring og tog fløjpladsen

Velkommen til Blue Hors

Hos Blue Hors arbejder vi passioneret og ambitiøst med dressursporten gennem avl, køb og salg af heste, events samt gennem udvikling og salg af vores egen serie af plejeprodukter i Blue Hors Care.

Blue Hors er Danmarks største og mest moderne hestesportscenter, der kombinerer EU-godkendt hingstestation og stutteri med sports-, trænings- og eventfaciliteter.

HOS OS ER HESTEVELFÆRD, MILJØ OG MENNESKET I CENTRUM.

Vores mål er at fremme udviklingen i dansk og international dressurridning bl.a. ved at skabe resultater på højeste internationale niveau inden for avl og sport. Dette har vi gjort med stor succes de sidste 20 år og det er vores mål at gøre i fremtiden.

Vi har mange flotte resultater og er bl.a. stolte af avlshingstene Blue Hors Don Schufro, Romanov, Hotline og Zack, som gennem årene har høstet store successer i både avl og sport. Dertil har ekvipager fra Blue Hors vundet DM i dressur mere end 10 gange og været placeret ved både World Cup, EM, VM og OL i løbende de seneste 20 år.

Vi tror på, at fremtidens stjerner med de rigtige blodlinjer findes og udvikles sammen med Blue Hors.

Det er vigtigt for os at kunne give alle kunder en god, spændende og lærerig oplevelse i mødet med vores heste, medarbejdere, events og plejeprodukter.