< 01-05-2018 - 08:30

Tilmelding til Blue Hors føl- og dressurchampionat

Foråret er over os, hvilket betyder føltid og dermed også tid til at tilmelde sig til vores årlige føl- og dressurchampionat der i år afholdes d. 29. og 30. juni

Blue Hors Dressur- og Følchampionat er et sommerarrangement for føl samt 3- og 4-årige rideheste. Her fremvises kun afkom efter Blue Hors-hingste. Se mere her

 

Følchampionatet på Blue Hors er åbent for afkom efter Blue Hors hingste.

Vi har i lighed med de foregående år besluttet, at for at det også praktisk kan lade sig gøre i en hyggelig og afslappet atmosfære, ønskes maximalt 100 føl til følchampionatet, 40 hoppeføl og 60 hingsteføl.

For tilmelding gælder følgende:

1. Kun føl født før 09.06.2018 kan tilmeldes
2. Kun føl efter Blue Hors Hingste
3. Først til mølleprincip - inden d. 12. juni 2018
4. Begrænset antal bokse til opstaldning (pris 500,-) faktura fremsendes. Refunderes ikke ved framelding.
 

Tilmelding til Følchampionatet kan ske her.

 

Dressurchampionatet består af to runder, 3- og 4-års hestene bliver fremvist under rytter og i hold med to eller tre heste. Den indledende runde om fredagen bedømmes af ryttere fra Blue Hors, de otte bedste ekvipager går videre til lørdagens finale, som bedømmes af en ekstern dommer. Herefter kåres dagens bedste 3- og 4-års hest og der er præmier til de otte heste, der er gået videre til finalen.

 

Tilmelding til Dressurchampionatet kan ske her

 

Kataloger samt startnumre til føl kan afhentes ved ankomst i opstaldningsområdet. Online Katalog kan ses på her på hjemmesiden fra den 19. juni 2018.

 

 

<