< 02-06-2017 - 12:21

Blue Hors får en sportschef

Blue Hors har per 15. juni 2017 ansat Ulrik Gerstorf Sørensen i den nyetablerede stilling som sportschef. Med ansættelsen af den nye sportschef skal der nu i endnu højere grad skrues op på for de sportslige ambitioner med fokus på samspillet mellem hest og rytter

Et øget fokus på integreringen af flere forskellige træningsdiscipliner samt implementeringen af et nyt træningskoncept for samspillet mellem hest og rytter skal medvirke til at sikre flere og bedre resultater for Blue Hors i dressursportens topklasse i både Danmark og internationalt.
Med disse ambitioner besluttede Blue Hors’ bestyrelse at etablere stillingen som sportschef.
Den nye sportschef er nu fundet, og det bliver den nuværende landstræner for det danske junior- og ungrytterlandshold, Ulrik Gerstorf Sørensen.


Ulrik Gerstorf Sørensen
Ulrik blev berider i 1992 og har siden 2004 drevet Skanderborg Ridecenter. I 2013 overtog han rollen som landstræner for det danske junior- og ungrytterlandshold og før det, var Ulrik gennem syv år landstræner for den norske ungdomselite i dressur.


Om udnævnelsen siger Ole Magnus Petersen, adm. direktør på Blue Hors: ”Ulriks rolige facon og ihærdighed har ført til, at han har kunnet omsætte sin faglige viden og flair for at matche hest og rytter til resultater i international elite klasse. Via landsholdsansættelserne har han opnået stor erfaring med at etablere og realisere strategier frem mod ønskede præstationer. Ulrik arbejder målrettet efter at fremme det bedste hos den enkelte rytter samtidig med, at han skaber hold med stærke fællesskaber”.


Ole Magnus fortsætter:
”Blue Hors har siden dets etablering formået at avle heste på et højt niveau. Med Ulrik som sportschef for Blue Hors cementerer vi vores høje ambitioner inden for dressursporten - særligt vores træningskoncept, hvor træningen i højere grad skal styrke rytterens samspil med hesten”.
Ulrik Gerstorf Sørensen tilføjer: ”Jeg glæder mig meget til at starte i den nye rolle, da det er en helt unik mulighed. Jeg ser frem til at arbejde med de dygtige ryttere, trænere og ledelsen i de unikke rammer, og sammen håber jeg, at vi kan udvikle de mål der er sat op – og ikke mindst, at nå de helt store sportslige resultater”.

 

Om Blue Hors:

Blue Hors er én af Europas førende hingstestationer med hingste, salgsheste og en serie af plejeprodukter til heste, Blue Hors Care. Udover at fremme avlen af rideheste, deltager Blue Hors’ ryttere ved stævner nationalt såvel som internationalt, og Blue Hors har vundet adskillige Danmarksmesterskaber i dressur, samt deltaget ved Europamesterskaber, Verdensmesterskaber og Olympiske Lege.

<