< 12-06-2017 - 10:53

To 2-års døtre af Blue Hors-hingste udtaget i Ikast

Ved weekendens 2-års bedømmelse i Dansk Varmblods region 5 og 6 på Ikast Rideklub blev to fremragende unghopper efter Blue Hors-hingste nr. 1 og 2 i oprangeringen og begge udtaget til Eliteskuet

Det er med spænding og store forventninger, at vi i år skal se Blue Hors Farrells første følårgang fremstillet til 2-års hoppebedømmelse og og senere på året hingsteforbesigtigelse. Ved 2-års bedømmelsen i Ikast i lørdags blev dommere og publikum præsenteret for en veludviklet og ædel datter af Farrell, Firelli, der har Solos Landtinus som morfar.

 

Hoppen, der er avlet og ejet af Simone Lunding-Hoppe samt Ulla og Kurt Olesen, førte sig meget overbevisende frem med sine elegante bevægelser og blev oprangeret som nr. 2 blandt de i alt 12 unghopper. Det udløste også en velfortjent invitation til landsfinalen for de bedste 2-årige DV-hopper i august måned på Eliteskuet på Vilhelmsborg.

 

Stald Vestervang ved Kirsten Svendsen og Kaj Klavsen i Tim fremstillede en meget komplet datter af Blue Hors Don Olymbrio. Hoppen Vestervangs Rassione, der har De Noir som morfar, har samme mor som Årets Dressurbetonede Hoppe 2015 Vestervangs Delicious.

 

Der er her tale om en ultra funktionel 2-års hoppe med masser af overskud og gålyst. Med sit harmoniske ydre og ekstraordinære bevægelser var Rassione så overbevisende, at dommerne valgte at sætte hende på fløjen i holdet. Det er en hoppe, som familien Svendsen/Klavsen ser frem til at vise på Dansk Varmblods Eliteskue.

<