< 09-07-2017 - 18:23

En flot fjerdeplads ved DM 2017

Det har for Blue Hors været et begivenhedsrigt og succesfuldt DM 2017 på Broholm, der sluttede med to flotte placeringer i danmarksmesterskabet

 

Inden Kürfinalen havde Blue Hors tre ekvipager i top 10 i det samlede klassement med Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio på andenpladsen, samme rytter med Blue Hors Zack på sjettepladsen samt Allan Grøn og Wasabi på tiendepladsen.

 

Daniel valgte at ride kürfinalen på den blot 9-årige Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/ Ferro, og ekvipagen leverede en teknisk svær kür med en flot udførelse, der på trods af flere småfejl blev belønnet med 75,425%. Det betød, at Daniel og Don O sluttede med 222,23 – blot et halv point fra en medalje. En flot præstation af den unge og lovende ekvipage, som vi er stolte af.

 

Allan Grøn og 12-årige Wasabi e. Welt Hit IV/ Lancer levede også en flot kürpræstation og avancerede til en ottendeplads i DM-klassementet.

 

Nu er hele vores team klar til at lægge stævnepladsen på Broholm bag os og takke for et fantastisk stævne. Vi er meget tilfredse og stolte af vores heste og rytteres flotte indsats.

<