< 20-07-2017 - 16:24

Holdet klarer sig godt i Aachen

Blue Hors-berider Daniel Bachmann Andersen er med avlshingsten Blue Hors Don Olymbrio en del af det danske landshold i dressur, der ligger på en foreløbig tredjeplads i Aachen

Ved verdens største og mest prestigefyldte ridestævne CHIO Aachen deltager det danske dressurlandshold i CDIO5*-turen, hvor de første to klasser, Grand Prix og Grand Prix Special, tæller i holdkonkurrencen Nations’ Cup. I dag har de redet CDIO5* Grand Prix, og Danmark ligger på en foreløbig tredjeplads – ikke langt fra amerikanerne, og Tyskland har indtaget den helt sikre føring.


Det er den blot 9-årige Blue Hors Don Olymbrios til dato største opgave at gå den femstjernede tur i Aachen, og det har han og Daniel klaret rigtig godt i dag med bl.a. flotte sidebevægelser og changementserier. Hingstens manglende rutine på dette niveau gav sig udtryk i uregelmæssighed i et par af piafferne. Parret sluttede med hæderlige 68,614%.


Daniel har sammen med holdkammeraterne Agnete Kirk Thinggaard, Cathrine Dufour og Anders Dahl redet Danmark ind på en foreløbig tredjepalds. Konkurrencen fortsætter i morgen fredag aften i Grand Prix Special.


Følg stævnet HER.

 

<