< 01-08-2017 - 10:23

Flotte følskueresultater i weekenden

Mange føl efter Blue Hors-hingste er i weekenden på fire af Dansk Varmblods regionale følskuer blevet udtaget til finalerne med topplaceringer til følge

I lørdags ved Region 7’s følskue i Hjallerup blev dagens bedste dressurbetonede hoppeføl Luna Love e. Blue Hors Veneziano/Blue Hors Zack, avlet og ejet af Jeanette Dejligbjerg. Føllet er naturligvis udtaget til eliteskuet. Oprangeret som nr. 3 og reserve til eliteskuet blev Fleurie Frej e. Blue Hors First Choice/Blue Hors Romanov, avlet og ejet af Georg Thinggaard. Hos de dressurbetonede hingsteføl gik andenpladsen og en billet til eliteskuet Balmoral e. Blue Hors Farrell/Blue Hors Zack, avlet af Knud og Margit Nielsen, og ejet af Jørn Damm.

 

Ligeledes lørdag var der følskue i Region 2 i Ringsted, og her blev nr. tre blandt hoppeføllene og dermed reserve til eliteskuet, Flying Lady e. Blue Hors Farrell/Fidertanz, avlet og ejet af Paarup & Vedel I/S i Ringsted. Andenpladsen hos hingsteføllene og en billet til eliteskuet gik til Olympic King e. Blue Hors Don Olymbrio/Sandro King, avlet og ejet af Stine Bo Nielsen i Klippinge.

 

Ved følskuet i Region 6 i Ikast i søndags gik tredje- og reservepladsen til Heiline’s Vianna e. Blue Hors Rockefeller/Lorentin I, avlet og ejet af Stald Heiline. Samme dag var der følskue i Region 4 i Sdr. Hygum, og her blev reservehoppeføllet Aalykkes Saintinelle e. Blue Hors St. Schufro/De Noir avlet og ejet af Stutteri Aalykke i Vejen, men reserven hos hingsteføllene blev Engeplet Othello e. Blue Hors Don Olymbrio/Bøgegårdens Laurino fra Laila Sindberg Dam Jensen i Gram.

 

Blue Hors ønsker de mange opdrættere og ejere tillykke med deres dejlige føl og ønsker samtidig held og lykke i kampen om titlen som årets bedste på Dansk Varmblods Eliteskue sidste weekend i august.

<