< 05-08-2017 - 20:52

Blue Hors Zee Me Blue nr. 5 i Ermelo

Vores berider Daniel Bachmann Andersen har haft et helt forrygende stævne med hingsten Blue Hors Zee Me Blue ved UVM i Ermelo, hvor de sluttede på en fornem femteplads

Den tidligere fløjhingst og championatsvinder, nu 7-årige Blue Hors Zee Me Blue e. Blue Hors Zack / Blue Hors Don Schufro (opdr. Stald Ringsbo), er i sommer blevet udtaget til at repræsentere Danmark og Dansk Varmblod ved FEI/WBFSH's verdensmesterskab for unge dressurheste sammen med berider Daniel Bachmann Andersen.

 

Det har været en fantastisk succesfuldt stævne for Danmark, og for Zee Me Blue og Daniel har det været en milepæl i deres karriere. I finalen i dag lørdag sluttede ekvipagen som nr. 5 i et meget stærkt felt, og med en hingst på fjerdepladsen også har Blue Hors Zee Me Blue markeret sig som verdens andenbedste 7-årige dressurhingst.

 

Travturen lykkedes optimalt for ekvipagen, der alt i alt fik vist en rigtig flot form og stor sikkerhed i programridningen og opnåede samlet 80,056%. Daniel glæder sig til fremtiden med Zee Me Blue, der har et enormt potentiale og viser stort talent for dressurens svære øvelser som passage og piaffe, der falder meget let for ham.

 

Vi er stolte over denne succesfulde ekvipage og ønsker samtidig avlerne, Louise Ringsbo og Ditte Søgaard stort tillykke med deres opdræt.

<