< 28-08-2017 - 13:08

Sikker sejr til debutant i Grand Prix

(MED VIDEO) - Alt godt kommer til den der venter - lyder et klogt ordsprog - og selvom Daniel ofte er blevet spurgt om hvorfor Zepter ikke har været stillet til start det sidste års tid, har han ikke haft travlt 

Perfekt timing er ikke kun et spørgsmål om at ramme den rette dagsform, det kan også handle om mere langsigtet strategi og management af hest / rytter / træning. Det kan være rigtig svært at vente, når man ved at både hest og rytter er klar til at tage udfordringen op og levere en rigtig god præstation på banen, så det kræver is i maven og en god portion erfaring at finde det helt rigtige tidspunkt.

 

Daniel og med ham hele team´et, der står bag, bruger i den daglige træning meget tid på at optimere på hvad der passer præcis til den enkelte hest og ikke risikere at forcerer en debut i en klasse man ikke er klar til.

 

Zepter e. BLUE HORS ZACK/WHO'S SUNLIGHT/WOLKENTANZ II er en stor hest og han har så store gangarter, at det er vigtigt at hans muskler opbygges korrekt og at han får tid til at modnes. 

Se interview med Daniel omkring de overvejelser der ligger bag >>

 

 

FLOT SEJR I GRAND PRIX SØNDAG:

Allerede på opvarmningsbanen havde Daniel en god fornemmelse på Zepter - "han trives godt med stævner og selvom han er en stor hest  følte jeg han var i god balance, og nød fornemmelsen af at han arbejdede rigtigt under mig. " - udtaler en glad Daniel efter det flotte ridt.

 

Med 73.833% ligger Daniel klart i spidsen af klassen og med mange højdepunkter gennem hele programmet tegner det lyst for fremtiden - ekvipagen er et skoleeksempel på, at det nogen gange godt kan betale sig at skynde sig langsomt.

 

Highlights fra Intermediaire II:

 

 

<