< 06-12-2017 - 11:24

CDI og Dressurfestival lægges sammen

CDI3*-stævnet flyttes til uge 45 og hermed opgraderes og udvider dressurfestivallen og får et internationalat snit

På Blue Hors har vi store ambitioner om at bruge vores faciliteter til stævner, der kan være med til at fremme dansk ridning og avl og dække et bredt spektrum af dressur- og ridesportsarrangementer.

 

Vores Dressurfestival er blevet et af højdepunkterne og har tiltrukket stor opmærksomhed i såvel ind- som udland. For at imødekomme de mange ønsker om at deltage i dette stævne og samtidig tage hensyn til udbud og efterspørgsel for internationale stævner i Danmark har vi valgt at at flytte CDI3*-stævnet og hermed samtidig opgradere og udvide dressurfestivallen :

 

Christian Struck udtaler om baggrunden for at udvide Dressurfestivallen med internationale klasser:

 

”Selvom vores dressurfestival i november måned har været meget populær blandt ryttere og tilskuere, mener vi at tiden nu er inde – efter 5 succesfulde år – at se på konceptet. Derfor har vi besluttet, at flytte vores CDI3* fra uge 8 til uge 45 og afholde et stævne med nationale og internationale klasser den 8-11/11/2018”

 

Vi glæder os til at vi i 2018 kan slå dørene op for et stævne, der ud over de prestigefulde Bundgaard Byg Cup og Youngster Cup således også får et internationalt snit med klasser op til Grand Prix Kür og dermed deltagelse af Europas bedste ekvipager.

 

Sæt kryds i kalenderen ved uge 45 -  8-11 november 2018.

 

<