International dressur i unikke faciliteter

CDI3* 22. - 25. Februar 2018

Efter stor succes med Blue Hors Dressage Festival - et af de højest profilerede dressur shows i Danmark - tilføjer vi nu et internationalt show til vores arrangementskalender: Blue Hors CDI3 * fra 22-25 februar 2018 med muligheder for at konkurrere i stor tur og/eller lille tur i fremragende faciliteter

Blue Hors Dressur Festival oplevede først gang dagens lys i november 2013 og har siden været en ubetinget succes. I løbet af kun tre år har showet etableret sig på den danske dressurscene som et af de mest prestigefyldte og attraktive nationale shows med en international atmosfære.

Unikke faciliteter
Showet har opnået en enorm popularitet blandt de konkurrerende ryttere af to vigtige grunde: Førsteklasses staldfaciliteter i faste bokse og en fremragende opvarmet opvarmnings hal med fiberbund, der sikrer de bedst mulige betingelser for hestene. Tilskuerne nyder at se top sport, mens de sidder behageligt i en opvarmet og meget smuk opvisningshal.

International atmosfære
Er du på udkig efter et udsøgt trestjernet stævne, som giver dig mulighed for ikke kun at konkurrere på Grand Prix-niveau, men også vise din yngre hest i Small Tour og lav dine reservationer til CDI3 * Blue Hors Dressage Festival den 22.-25. Februar 2018.

Alt til din hest
Blue Hors er en af ​​Europas førende EU-hingststationer med alt under et tag; hingste, sports- og salgsheste, events og vores helt egen sortiment af pleje- og plejeprodukter til heste.