Blue Hors Dressurfestival – går internationalt

 

BEMÆRK NY DATO

Torsdag den 9. november - søndag den 12. november 2017

På kort tid har Blue Hors Dressurfestival etableret sig i dansk dressursport som et attraktivt landsstævne med internationalt snit. Vi udvider nu konceptet, så Blue Hors Dressurfestival faktisk får internationale klasser

Blue Hors Dressurfestival havde sin debut i 2013 og har fra første år været en ubetinget succes og afholdes hvert år i november. Hos rytterne har stævnet opnået stor popularitet, fordi opstaldnings- og opvarmningsfaciliteter er i førsteklasse med faste stalde og fiberbaner. Publikum har nydt godt af topsport blandt nogle af Danmarks bedste ryttere i smukke og komfortable omgivelser, da stævnet afholdes i den store opvarmede opvisningshal, som til arrangementet er pyntet flot op.

Et skridt videre
Når den fjerde Blue Hors Dressurfestival afvikles torsdag den 17. november til søndag den 20. november 2016, så byder stævnet fortsat på landsstævneklasser fra MB0 til Prix St. Georges, Youngster Cup og Finale i Bundgaard Byg Cup.

Herudover byder Blue Hors Dressurfestival på CDI3*-stævne med lille tur bestående af Prix St. Georges og Intermediare 1 og stor tur med Grand Prix og Grand Prix Kür. Ved stævnet i november deltager flere danske top ryttere, der i blandt danske OL-ryttere fra RIO samt flere internationale topryttere.

Blue Hors udstilling og messeområde
Her vil det være muligt at få styret sin shoppelyst. Dette kan ske I det store udstillingsområde i stalden. Her vil en lang række af udstillere stå klar til at betjene folk med mange gode tilbud, og her vil det være muligt at slå en god handel af, evt. få købt de første eller sidste julegaver!

Det vil under hele stævnet være muligt at købe mad og drikkevarer, og maden vil alle dage blive leveret af Vandel Kro. Torsdag aften vil menuen traditionen tro være stegt flæsk med persillesovs. Efter lørdagens konkurrenceklasser vil der i stalden være lagt op til hygge og livemusik. Her vil der være mulighed for en hyggesnak over en øl eller en drink.

Vi glæder os til at se ryttere, officials og publikum til fire sjove og hyggelige konkurrencedage ved Blue Hors Dressurfestival i november.