Information til Publikum

Oplev topdressur på Blue Hors den 09. - 12. november 2017

Fra den 09. – 12. november slår Danmarks største og flotteste hestesportscenter, Blue Hors, dørene op til den traditionsrige Blue Hors Dressurfestival. Her skal landets bedste ryttere og heste dyste i fantastiske og stemningsfulde rammer.

Der er meget på spil, når cremen af dansk dressursport mødes til landsstævne på Blue Hors i Randbøl mellem Vejle og Billund. I løbet af fire konkurrencedage skal der afvikles 12 klasser fra MB2 til Grand Prix Kür, og der er garanti for at hovedparten af landets allerbedste dressurekvipager kommer til start.

Entré priser ved Blue Hors Dressurfestival

Torsdag – Gratis entré

Fredag - kr. 50,-

Lørdag - kr. 100,-

Søndag - kr. 100,-

Partoutkort til alle stævnets dage - kr. 200,-

 

 

Bundgaard Byg Cup
Under Blue Hors Dressurfestival afgøres finalen i Danmarks mest traditionsrige dressurturnering, den landsdækkende Bundgaard Byg Cup. For at komme til finalen har ekvipagerne dystet i Intermediaire I og Intermediaire I Kür over tre kvalifikationsrunder. De 20 bedste herfra skal så kæmpe om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup og de 10.000 kroner, der følger med.

Oplev unge stjerner
Blue Hors Dressurfestival byder også på en oplagt mulighed for at nyde nogle af dressursportens yngre stjerner. Under stævnet afvikles der Dansk Varmblod Youngster Cup. Cuppen er åben for 7- og 8-årige heste, og afvikles i to afdelinger. Første afdeling går i MA1 og anden afdeling går i Prix St. Georges. Den samlede vinder af cuppen er den ekvipage, der sammenlagt har scoret det højeste antal procentpoint.

God mad og en opvarmet ridehal
Og glem alt om kolde, kedelige ridehaller. Hos Blue Hors er der skruet godt op for varmen og pyntningen i hvad der af mange bliver betegnet som Danmarks smukkeste ridehal. Der er selvfølgelig også muligheder for at købe mad og drikkevarer, og så er det bare at læne sig tilbage og nyde ridningen.
Maden vil alle dage blive leveret af Hotel Bredehus

b>Shopping, shopping, shopping
Det er blot femte år der afvikles dressurfestival på Blue Hors. Det til trods er festivalen allerede blevet en tradition hos både ryttere og publikum, der hvert år valfarter til for at nyde stemningen, omgivelserne og ikke mindst de smukke heste.
Sporten er naturligvis dressurfestivalens omdrejningspunkt, men der er også mulighed for at få stillet shoppelysten i det store messe- og udstillingsområde, hvor der er muligheder for at gøre en god handel, og for at få startet julegaveshoppingen. Se udstillerlisten her

Parkering
Kan ske på marken overfor indgangen, se kort her

Hunde
Hunde er meget velkomne på udendørsarealerne, men skal føres i snor. Husk posen. Hunde har ikke adgang i hallerne.