SÅDAN FORLÆNGER DU HESTENS AKTIVPERIODE

Blue Hors Care byder alle interesserede velkommen til spændende og lærerigt indlæg fra gæsteindlægsholder Svenning Tvede. Arrangementet finder sted fredag den 18. november kl. 16.00 i rytterstuen på Blue Hors

Hvordan kan du hjælpe din hest til at have mange gode, aktive år i sporten? Det og meget andet kan du få svar på fredag eftermiddag under Blue Hors Dressurfestival, hvor Blue Hors Care inviterer alle interesserede til et fagligt indlæg om emnet.

Træning og holdbarhed

Rytter og hest bruger mange træningstimer sammen i ridehallen og på ridebanen. Efter års intensiv træning og uddannelse er rytteren så klar til at høste udbyttet af de mange træningstimer ved interessante ridestævner som fx Blue Hors Dressurfestival. På det tidspunkt kan man så risikere, at hesten har fået nogle slidskader, som bevirker, at man alligevel ikke når det mål, man har sat og i yderste konsekvens må sige farvel til sin ven og træningspartner.

Hvad kan du som rytter gøre, for at forbedre din hests vilkår og forlænge den periode, hvor hesten kan være aktiv i sporten?

Dette tema vil blive gennemgået og efterfølgende debatteret i det faglige forum. Her vil ordet være frit, og det vil være muligt at erfaringsudveksle mellem ryttere, trænere og andre fagpersoner, så emner, store som små, der er forbundet med hestens bevæge­apparat, kan blive debatteret. Man kan få gode råd til at understøtte og forbedre sin hests vilkår og muligheder for at fortsætte i træning og sport trods begrænsninger i bevægeapparatet.
I forbindelse med indlægget vil det være muligt at se/smage på en række af de naturlige indholdsstoffer, der har vist sig særdeles effektive på hestens bevægeapparat.
Blue Hors Care ser frem til en spændende eftermiddag med en god debat.

Tilmelding: