Tilskuerbedømmelse sponsoreret af Everhorse

Nu kan du som dressurentusiast følge nogle af klasserne ved Blue Hors Dressurfestival interaktivt. Du kan som tilskuer deltage aktivt i klasserne via tilskuerbedømmelsen, der fungerer som en gratis app

Har du lyst til at engagere dig endnu mere i dressurkonkurrencerne? Det er nu muligt via et smart program, Spectators Judging, som har været særdeles populært ved flere internationale stævner i år.

Under udvalgte klasser fredag og lørdag bliver det muligt for publikum at dømme med via deres mobiltelefon - og vi håber I vil tage godt imod det og synes det er sjovt at være med!

Det eneste I skal gøre er, at downloade app'en og så ellers gå i gang med at tildele karakterer til de ryttere der er på banen. Det er muligt at dømme med i klasse 8, Prix St. George Youngster Cup -
2. afdeling. Klasse 9 - Prix St. George og CDI 3* - International Prix St-Georges om fredagen. Lørdag kan i dømme med i Klasse 11 - Bundgaard Byg Cup finale - Intermediare 1, CDI 3* - International Intermediate I og CDI 3* - International Grand Prix.

Ved at bruge app’en kan i give karakterer i dressurkonkurrencerne præcis som hvis i sad i dommertårnet. Man kan bedømme ridtet øvelse for øvelse, præcis som de officielle dommere, eller vælge en lidt lettere løsning og give en slutscore, hvilket jo giver mulighed for at nyde ridtet lidt mere.

App’en kan downloades via hjemmesiden: http://blackhorse88.com/projects/spectator-judging/
På hjemmesiden kan man følge vejledning, og det er ganske enkelt at komme i gang.

Under klasserne vil speakeren offentliggøre, ikke alene de point som dommerne har givet ekvipagerne, men også de point publikum har givet. Hvilket betyder at tilskuerbedømmelsen offentliggøres sideløbende med de officielle resultater. Publikums bedømmelse indgår dog ikke i det officielle resultat for klasserne, men er tiltænkt som en gimmick for at inddrage publikum mere aktivt under klasserne.