BLUE HORS DON SCHUFRO

Kun tilgængelige via frostsæd

DVE 960 | MØRK FUKS | F. 1993 | 171 CM

  • En levende legende – der stadig leverer topresultater.
  • Far til Weihegold: OL-guldvinder for hold og individuel sølvmedaljevinder i 2016, tredobbelt europamester i 2017, vinder af World Cup-finalen i Omaha 2017 og Paris 2018. Nr. 1 på verdensranglisten i 2018.
  • 10 gange nr. 1 i det tyske dressurindeks for avlshingste.
  • I 2018 nr. 12 på WBFSH’s rangliste over dressurhingste.
  • Danmarksmester og OL-bronzemedaljevinder for hold i Hongkong 2008.
  • Kun frossen sæd – kontakt kontoret for nærmere information.

Blue Hors Don Schufro er og bliver en levende legende!

Don Schufro kræver efterhånden ingen større præsentation. Han har om nogen sat sit aftryk på det hippologiske verdenskort samt været den bærende kraft i vores hingstehold siden 1997, hvor vi købte ham. Han findes i et meget stort antal som enten morfar eller oldefar til heste, der opnår resultater enten ved kårringer eller på konkurrencebanerne.

2018 blev heller ingen undtagelse. Weihegold vandt igen World Cup finalen i Paris, men hos yderligere to heste i top-8 var der Don Schufro på morsiden, idet både Deja og Glock’s Zonik har Don Schufro som henholdsvis morfar og oldefar. Superhoppen Weihegold sluttede ligeledes året af med igen at være nr. 1 på FEI’s verdensrangliste.

Don Schufro har vundet World Cup-kvalifikation og har over 30 sejre og mange placeringer i Grand Prix til de største ridestævner, bl.a. i Aachen, Bremen, Wiesbaden, Lingen, Neumünster og Nörthen Hardenberg. Højdepunktet kom i 2008, hvor han blev danmarksmester i dressur og var på det danske OL-bronzehold i Hongkong. Individuelt blev han nr. 11. Ved UVM i Verden 2009 var Don Schufro enten far, farfar eller morfar til de fire danske heste. Ved UVM i 2010 var han enten far eller morfar til fem af de første ni placerede. I finalen var han impliceret i tre ud af de første fem: UNO Donna Unique, Rebelle og Skovens Rafael.

Weihegold
Weihegold

Don Schufro har nu hele 10 gange ligget som nummer 1 i dressurindeks i Tyskland. På WBFSH's rangliste over dressurhingste med afkom i international Grand Prix ligger han i 2017 nr. 10.
Han er far til 30 kårede sønner og til årets hoppe i Oldenburg to gange, Blue Hors Rebelle og Weihegold, samt årets hoppe i Dansk Varmblod tre gange. I alt over 20 medaljehopper, heraf fire med guld.

WFFS positiv

Avler: Herbert Meier, Tyskland

OBS: Don Schufro er kun tilgængelig via frossen sæd

1. rate: 5.000 DKK + moms 2. rate: 15.000 DKK + moms

DONNERHALL Donnerwetter Disput Diskant
Amselmaerchen
Melli Matador
Lilli
Ninette Markus Manolete XX
Harine
Negola Carnot
Negera III
Fiesta PIK PUBE I Pik Koenig Pik As XX
Anina
Franka Frustra II
Dohlenfuerstin
Fabia UNKENRUF Donauwind
Ultima
Fabiola HEROLD
-