BLUE HORS EMILIO

DVH 1256 | MØRKEBRUN | F. 2014 | 171 CM

  • En tophingst af internationalt format.
  • En hingst med super indstilling og ridelighed.
  • Præmiehingst i Westfalen 2016.
  • Besidder tre super gangarter og et fantastisk temperament.
  • Blodfornyelse med masser af forædlerblod på morsiden.

Blue Hors Emilio har på alle måder levet op til vore forventninger igennem en konstant positiv udvikling, der gør, at vi har store forventninger til ham, både i avl og sport. Han bestod sin 35-dages test med et særdeles godt resultat, hvor han udover sin høje ridelighed også bekræftede, at han ingen svagheder besidder rent gangartsmæssigt.

Han er efter dressurfænomenet Escolar, der med sine fantastiske gangarter og høje ridbarhed i en meget ung alder gjorde opmærksom på sig selv ved at vinde Bundeschampionatet i Warendorf både som 3-års og som 4-års! Med topkarakteren 10 for både trav og galop var han i en klasse for sig! Escolar e. Escobar NRW repræsenterer den meget værdifulde E-linje, der igennem mange generationer har produceret topheste i Westfalen. E-linjen er garant for ridelige og hårdføre heste, som kan honorere de krav, der stilles til en moderne ridehest i dag. Escolar har i 2017 under sin rytter, Hubertus Schmidt, vundet en kvalifikation til Nürnberger Burgpokal finalen og blev nummer to i finalen i Frankfurt.

Moderen til Emilio, La Fraviata e. Laurides Crusador xx, blev i 2010 udnævnt til bedste halvblodshoppe ved ”Herwert v. d. Decken Schau” i forbindelse med UVM i Verden. Lauries Crusador xx er den fuldblodshingst, der de sidste mange år har haft størst indflydelse på varmblodavlen. Med knap 50 kårede hingste og over 120 statpræmiehopper samt et stort antal konkurrenceheste på allerhøjeste niveau efterlader denne fantastiske engelske fuldblodshingst sig et kæmpe stempel som dressurhesteproducent!

Bedstemoderen, Helena efter trakehnerhingsten Hohenstein, er desuden mor til Celle-hingsten Retoucher e. Rotspon. Ud af hoppestammen Hann. Stamme 272 er der tolv kårede hingste bl.a. Coconut Dream e. Cassini II, Don’s Beau e. Don Marcello, Razzini e. Regazzoni m.fl. samt flere S-heste såsom Sancerre, Woody Allen, High Stones Beauty, Rodina W og Maizauber.

Vi ser med stor spænding frem til hans første følårgang i forhåbning om, at vi her har en hingst, der kan tilføre format, ridelighed og hårdhed til sine afkom.

Sådan avler Emilio - se interview med Esben >

Avler: Stefan Holtwiesche

Blue Hors Emilio er kåret i Westfalen, Oldenburg, Hannover og Dansk Varmblod.

1. rate: 3.000 DKK + moms 2. rate: 4.500 DKK + moms

ESCOLAR Estobar Ehrentusch Ehrensold
Rheinfee
Florence Ferragamo
Florabelle
Farah Dina L Fürst Piccolo Fidermark
Medusa
Samira Sion
Bellevue
La Fraviata LAURIES CRUSADOR XX Welsh Pageant XX Tudor Melody XX
Picture Light XX
Square Note XX High Top XX
Piazza Del Grillo XX
Helena HOHENSTEIN Caprimond
Helena XIV
Melodie MATCHO X
Elmira

Afkom efter Blue Hors Emilio