BLUE HORS EMILIO

DVH 1256 | MØRKEBRUN | F. 2014 | 171 CM

  • Præmiehingst i Westfalen 2016.
  • Besidder tre super gangarter og et fantastisk temperament.
  • Faderen Escolar har som 7-års vundet Prix St. Georges med over 77%.
  • Blodfornyelse med masser af forædlerblod på morsiden.

Blue Hors Emilio er en ny præmiehingst fra Westfaler hingstekåringen i Münster-Handorf 2016. Han er efter dressurfænomenet Escolar, der med sine fantastiske gangarter og høje ridbarhed i en meget ung alder gjorde opmærksom på sig selv, ved at vinde Bundeschampionatet i Warendorf, både som 3-års og som 4-års! Med topkarakteren 10 for både trav og galop, var han i en klasse for sig! Escolar e. Escobar NRW repræsentere den meget værdifulde E-linje, der igennem mange generationer har produceret topheste i Westfalen. E-linjen er garant for ridelige og hårdføre heste, som kan honorere de krav der stilles til en moderne ridehest i dag. Escolar har i 2016, under sin rytter Hubertus Schmidt, vundet en kvalifikation til Nürnberger Burgpokal finalen og blev nummer to i ”lille tur” ved CDIO Aachen.

Moderen til Emilio, La Fraviata e. Laurides Crusador xx, blev i 2010 udnævnt til bedste halvblodshoppe ved ”Herwert v. d. Decken Schau” i forbindelse med UVM i Verden. Lauries Crusador xx, er den fuldblodshingst der de sidste mange år, har haft størst indflydelse på varmblodavlen. Med knap 50 kårede hingste og over 120 statpræmiehopper, samt et stort antal konkurrenceheste på allerhøjeste niveau, efterlader denne fantastiske engelske fuldblodshingst sig et kæmpe stempel som dressurhesteproducent!
Bedstemoderen, Helena efter trakehnerhingsten Hohenstein, er desuden mor til Celle-hingsten Retoucher e. Rotspon. Ud af hoppestammen Hann. Stamme 272 er der tolv kårede hingste bl.a. Coconut Dream e. Cassini II, Don’s Beau e. Don Marcello, Razzini e. Regazzoni m.fl. Samt flere S-heste såsom Sancerre, Woody Allen, High Stones Beauty, Rodina W og Maizauber.

Avler: Stefan Holtwiesche

Blue Hors Emilio er kåret i Westfalen, Oldenburg og Dansk Varmblods, samt Hannoveraner forbundet i løbet af 2017.


1. rate: 3.000 DKK + moms 2. rate: 4.500 DKK + moms

Escolar Estobar Ehrentusch Ehrensold
Rheinfee
Florence Ferragamo
Florabelle
Farah Dina L Fürst Piccolo Fidermark
Medusa
Samira Sion
Bellevue
La Fraviata Lauries Crusador XX Welsh Pageant XX Tudor Melody XX
Picture Light XX
Square Note XX High Top XX
Piazza Del Grillo XX
Helena Hohenstein Caprimond
Helena XIV
Melodie Matcho X
Elmira