BLUE HORS FIRST CHOICE

Kun tilgængelige via frostsæd i sæsonen 2018

DVH 1151 | SORT | F. 2010 | 171 CM

  • Super første følårgange der lover godt for fremtiden.
  • Af første følårgang far til en præmiehingst i Westfalen 2016.
  • Nr. 5 i Dansk Ride Forbunds championatsfinale for 6-års dressurheste i 2016.
  • En afstamning der rent præstationsmæssigt ikke findes bedre.
  • En hingst med power og indstilling til at nå rigtig langt.
  • Både mor, mormor og oldemor er elitehopper i KWPN.

Blue Hors First Choice er en særdeles spændende hingst i alle henseender! Selv er han en fantastisk hingst med stor personlighed og toprideegenskaber. Hans afstamning er unik med verdens førende dressurproducenter Jazz og Negro. Hans morstamme er helt i top. First Choice vandt med 9,52 point suværent DRF-championatskvalifikationen i Middelfart i 2014, gik efter mellemrunden videre til finalen og blev toer i den indledende runde med karakteren 9,48! I 2015 kvalificerede han sig igen til finalestævnet i Odense. I 2016 blev han samme sted nummer fem i finalen, for 6-års dressurheste. På dressurbanerne har First Choice allerede som 6-års de første sejre i M-klasser til landsstævner og er i løbet af 2017 klar til Prix St. George.

Af første årgang fik han i 2016, en hingst ved navn Fürst Romanov kåret i Westfalen. Denne blev samtidig udnævnt til præmiehingst

Hans far Jazz er den hingst i verden der har produceret flest Grand Prix-heste, bl.a. vinderen af World Cup-finalen 2012, Parzival, som også er OL-sølvmedaljevinder og tredobbelt europamester.

First Choices mor Wurona har selv placeringer i Z2 level i Holland og er elitehoppe. Hun har leveret ikke mindre en seks føl til følauktionen i Borculo. I 2012 var hun mor til auktionens dyreste føl, der blev solgt for 40.000 euro. Dette føl, som hedder High Five U.S., er nu kåret i KWPN og blev nr. 2 til materialprøven i Ermelo i 2015. Wurona er efter Ferro-hingsten Negro. Negro var selv succesfuld under Anne van Olst, inden en skade desværre satte en stopper for en lovende dressurkarriere. Som avlshingst er Negro en meget eftertragtet avlshingst – han er bl.a. far til den nuværende europamester, verdensmester, World Cup-finalevinder og dobbelte OL-vinder fra London 2012, Valegro, der under engelske Charlotte Dujardin har lagt alle konkurrenter bag sig de sidste 3-4 år. I tredje led kommer hingsten Vincent, som også har gået Grand Prix-dressur.

First Choice er kåret i Dansk Varmblod, Sverige, Hannover og Oldenburg.

Avler: Chr. de Feyter Seydlitz, Holland

1. rate: 3.000 DKK + moms 2. rate: 4.500 DKK + moms

Jazz Cocktail Purioso Furioso II
Alinda
Ulissa Le Val Blanc XX
Paula
Charmante Ulster Nimmerdor
Lucky
Warmante Amor
Parmante
Vurona Negro Ferro Ulft
Brenda
Fewrie Variant
Mewri
Murona Vincent Pretendent
Oleprinses
Furona Zaire
Urona

Afkom efter Blue Hors First Choice

Hoppeføl e. Blue Hors First Choice – Beluga
Hoppeføl e. Blue Hors First Choice – Beluga