BLUE HORS QUINTANA

DVH 1260 | SORT | F. 2014 | 173 CM

  • En storrammet og betydelig hingst med tre særdeles god gangarter.
  • Efter højaktuelle Quantensprung og med Desperados FRH som morfar.
  • En hingst med super indstilling og gålyst.
  • Et super blodalternativ.

Blue Hors Quintana er netop blevet kåret ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning. Han er en storrammet hingst af særdeles god type, som besidder tre særdeles gode gangarter, hvor især skridt og galop er i særklasse. Han er efter Quantensprung, som havde en fremragende debut som avlshingst, idet alle fem fremstillede sønner opnåede kåring ved hannoveranerkåringen i Verden i efteråret 2016, og tre af dem blev tilmed udnævnt til præmiehingste. Quantensprung e. Quando-Quando vandt selv bronzemedalje for 5-års heste ved UVM i Verden i 2015. Morfaderen Desperados FRH e. De Niro er den dressurhingst, der med sin rytter Kristina Bröring-Sprehe, har skabt de største resultater de seneste år.

Her er et lille udpluk: Holdguldmedalje og individuel bronze ved OL i Rio 2016. Tysk mester i 2014 og 2015. EM-guld for hold i Herning i 2013. Grand Prix-sejre ved de største stævner såsom CHIO i Aachen, Dortmund, Hagen osv. En helt enestående karriere! I tredje generation kommer Rotspon e. Rubinstein, som var hannoveranerfløjhingst i 1997 og er far til 30 kårede hingste, men især på hoppesiden har han sat sit præg og er meget værdifuld. Han er far til 115 statspræmiehopper, og flere sportsheste på topplan har Rotspon i afstamningen, bl.a. Showtime FRH, der med Dorothee Schneider var med på det tyske guldhold ved de Olympiske Lege i Rio 2016. I fjerde generation kommer det værdifulde E-blod i form af hingsten Espri, som leverede rigtig mange topheste både indenfor dressur og springning. Hans afkom besad gejst og den hårdhed der skulle til, for at komme helt til tops.

Blue Hors Quintana er kåret i Dansk Varmblod.

OBS


Quintana er i sæsonen udstationeret hos Katrinelund v/Ib Kirk, Øster Assels, 97 76 40 55 / 21 66 79 16. Hopper opstaldet på Blue Hors er ekskl. sædtransport men inkl. inseminering.

1. rate: 3.000 DKK + moms 2. rate: 3.000 DKK + moms

Quantensprung Quando-Quando Quattro B Qredo De Paulstra
Une Americaine
Schickeria Akzent II
Schirokko
Donna Laura Donnerhall Donnerwetter
Ninnette
Hexentanz Lauries Crusador Xx
Juwel
Desperanza Desperados De Niro Donnerhall
Alicante
Wie Musik Wolkenstein II
Maskottchen
Rascalina Rotspon Rubinstein I
Antalia
Esta Espri
Gordita