BLUE HORS VENEZIANO

DVH 1155 | RØD | F. 2010 | 171 CM

  • 2. Reservesieger ved oldenburgerkåringen i Vechta 2012.
  • Som 7-års allerede placeret i CDI Prix St. George og Intermediere I.
  • Særdeles god 35-dages test med 846 point i dressur.
  • Vandt Dansk Ride Forbunds championatskvalifikation for 6-års heste på Vilhelmborg.
  • Finalist ved Dansk Ride Forbunds championat for 5-års heste 2015.
  • Moderen Fabina var årets hoppe i Oldenburg i 2003.
  • Fabina er helsøster til Don Schufro og mor til Tailormade Red Rebel.


Blue Hors Veneziano fortsætter sin positive udvikling. Han vandt 6-års kvalifikationen på Vilhelmsborg og har i starten af 2017, sine første placeringer i Prix St. George ved landsstævner, i en alder af kun 7 år. Med sit fantastiske temperament og talent for de svære øvelser såsom piaff og passage, tror vi på, at han har en stor fremtid på konkurrencebanerne. Af første årgang er to unghingste udtaget til hingstekåringen i Herning.

Veneziano aflagde sin 35-dages test i februar 2015 med et særdeles godt resultat i dressur. Med en total på 8,46 point, hvor ridelighedskarakteren var 9,0 og gangartskaraktererne lå mellem 8 og 8,5. Veneziano blev udnævnt til 2. Reservesieger ved oldenburgerforbundets hingstekåring i Vechta i efteråret 2012. Af fagfolk blev han betegnet som årgangens mest komplette hingst – uden svagheder overhovedet. Uanset om det var på fast bund, i longe eller ved de øvrige fremvisninger, var hans optræden suveræn og med masser af overskud.

Hans far Vivaldi har de seneste år markeret sig særdeles godt i Holland. Afkom efter ham, såvel hopper som hingste, har domineret billedet. Han er far til årets bedste hoppe i KWPN i 2011 og fløjhingsten i 2012. I 2014 dominerede Vivaldis afkom UVM i Verden, ved først i kvalifikationen i 6-års holdet at besætte de tre første pladser, mens i finalen at være far til nr. 1, 3 og 6! Under sin rytter, Hans Peter Minderhoud, har han mange sejre i "lille tur", bl.a. vandt parret i Aachen i 2011.

Venezianos mor Fabina var "årets hoppe" i Oldenburg i 2003. Hun vandt ligeledes hoppematerialprøven foran 240 deltagende hopper. Hun er også mor til den kårede hingst Tailormade Red Rebel og hoppen Femina, der var 1. Reservesieger ved eliteskuet i Rastede i 2009, samt endnu en brillanthoppe i 2015, Fabergé. Fabina er helsøster til Blue Hors Don Schufro, som er en levende legende i avl og sport.

Ud af hoppestammen er der et utal af konkurrenceheste og kårede hingste såsom Don Primero, Cappucino, Pentagons Peron, Davidoff's Hit, Lord Leopold, Rudisha, Blue Hors Zatchmo, Blue Hors Zirrus osv.

Venziano er kåret i Dansk Varmblod, Oldenburg, Hannover og Sverige.


Avler: Blue Hors ApS, Randbøl

1. rate: 3.000 DKK + moms 2. rate: 6.000 DKK + moms

Vivaldi Krack C Flemmingh Lacapo
Texas
Gicara II Beaujolais
Baccara
Renate Utopia Jazz Cocktail
Charmante
Darla Utopia Ulft
Warla-Utopia
Fabina Donnerhall Donnerwetter Disput
Melli
Ninette Markus
Negola
Fiesta Pik Bube Pik Koenig
Franka
Fabia Unkenruf
Fabiola