BLUE HORS VENEZIANO

DVH 1155 | RØD | F. 2010 | 171 CM

  • Som 7-års allerede placeret i CDI Prix St. Georges og Intermediaire I.
  • Nummer tre i Bundgaard Byg-finalen 2017.
  • 2. Reservesieger ved oldenburgerkåringen i Vechta 2012.
  • Moderen Fabina var Årets Hoppe i Oldenburg i 2003.
  • Fabina er helsøster til Don Schufro og mor til Tailormade Red Rebel.

Blue Hors Veneziano fortsætter sin positive udvikling. Han har i 2017 været placeret i alle sine starter både til landsstævner samt de to internationale stævner, han har gået i Herning og Hagen. Veneziano og hans rytter Daniel Bachmann Andersen sluttede sæsonen af med en flot tredjeplads ved Bundgaard Byg-finalen, hvor Veneziano også var finalens yngste hest. Med sit fantastiske temperament og talent for de svære øvelser såsom piaffe og passage, tror vi på, at han har en stor fremtid på konkurrencebanerne.

Veneziano aflagde sin 35-dages test i februar 2015 med et særdeles godt resultat i dressur. Med en total på 8,46 point, hvor ridelighedskarakteren var 9,0 og gangartskaraktererne lå mellem 8 og 8,5. Veneziano blev udnævnt til 2. Reservesieger ved oldenburgerforbundets hingstekåring i Vechta i efteråret 2012. Af fagfolk blev han betegnet som årgangens mest komplette hingst – uden svagheder overhovedet. Uanset om det var på fast bund, i longe eller ved de øvrige fremvisninger, var hans optræden suveræn og med masser af overskud.

Hans far Vivaldi har de seneste år markeret sig særdeles godt i Holland. Afkom efter ham – hopper såvel som hingste – har domineret billedet. Han er far til årets bedste hoppe i KWPN i 2011 og fløjhingsten i 2012. I 2014 dominerede Vivaldis afkom UVM i Verden ved først i kvalifikationen i 6-års holdet at besætte de tre første pladser, mens Vivaldi i finalen stod som far til nr. 1, 3 og 6! Under sin rytter, Hans Peter Minderhoud, har han mange sejre i "lille tur", bl.a. vandt parret i Aachen i 2011.

Venezianos mor Fabina var Årets Hoppe i Oldenburg i 2003. Hun vandt ligeledes hoppematerialprøven foran 240 deltagende hopper. Hun er også mor til den kårede hingst Tailormade Red Rebel og hoppen Femina, der var 1. Reservesieger ved eliteskuet i Rastede i 2009, samt endnu en brillantringshoppe i 2015, Fabergé. Fabina er helsøster til Blue Hors Don Schufro, som er en levende legende i avl og sport.

Ud af hoppestammen er der et utal af konkurrenceheste og kårede hingste såsom Don Primero, Cappucino, Pentagons Peron, Davidoff's Hit, Lord Leopold, Rudisha, Blue Hors Zatchmo, Blue Hors Zirrus osv.

Sådan avler Veneziano - se interview med Esben

Avler: Blue Hors ApS, Danmark.

Venziano er kåret i Dansk Varmblod, Oldenburg, Hannover og Sverige.

1. rate: 3.000 DKK + moms 2. rate: 6.000 DKK + moms

VIVALDI Krack C Flemmingh Lacapo
Texas
Gicara II Beaujolais
Baccara
Renate-Utopia Jazz Cocktail
Charmante
Darla-Utopia Ulft
Warla-Utopia
Fabina DONNERHALL Donnerwetter Disput
Melli
Ninette Markus
Negola
Fiesta PIK BUBE I Pik Koenig
Franka
Fabia UNKENRUF
Fabiola