Blue Hors Zalabaster

Kun tilgængelige via frostsæd i sæsonen 2018

DVH 1207 | BRUN | F. 2012 | 167 CM

  • En utrolig flot og ensartet første følårgang.
  • Særdeles god 35-dages test med 876 point i dressur. 9 for galop, ridelighed og kapacitet.
  • 2. Reservesieger ved oldenburgerkåringen i Vechta 2014.
  • Præmiehingst i Herning 2015.
  • En hingst hvor type, bevægelse og afstamning går op i en højere enhed.
  • Særdeles god præstationsstærk morstamme både i dressur og springning.

Blue Hors Zalabaster imponerede virkelig med hans første følårgang. Utrolig smarte og ensartede føl med god bevægelse, hvor især bagbenenes indundergriben bør fremhæves. Hoppeføllet Straigth Horse Zarina blev bl.a. solgt, på Elitefølauktionen på Vilhelmsborg for en toppris af kr. 200.000,-.

Blue Hors Zalabaster indtog hingstekåringen i Herning 2015, med en ”her kommer jeg-attitude” og viste under hele kåringsforløbet, at han er en hingst med helt ekstraordinære kvaliteter. Både eksteriør, gangarter, interiør og hoppestamme er helt i top. Især longearbejdet under kåringen var af sjælden set kvalitet. Balance, selvbæring, skridt, trav og galop var helt i særklasse. Zalabaster blev også meget fortjent udnævnt til præmiehingst. Ved 35-dages testen i efteråret skuffede Zalabaster heller ikke. Hele tiden positiv og motiveret på opgaven, sluttede han prøven med 876 point, med 9-taller i galop, ridelighed og kapacitet – det taler jo for sig selv. Zalabaster vandt i 2016 Dansk Rideforbunds 4-års kvalifikationen i Billund, men en mindre skade forhindrede ham desværre i at stille op i mellemrunden.

Blue Hors Zalabaster blev ved oldenburgerforbundets hingstekåring i Vechta i 2014 udnævnt til 2. Reservesieger. Af den internationale fagpresse blev han beskrevet, som den hingst af alle til kåringen med mest kvalitet til den store sport! Hans morstamme er meget stærk og har leveret flere Grand Prix-heste, kårede hingste og årets hoppe i Oldenburg i 1994, Donnerhall-hoppen Hallo. Kårede hingste ud af hoppestammen er: Lord Leatherdale, Pik Ramiro, Prinz Miro og Prinz Oldenburg (vinder af 4* Grand Prix-springning med Holger Wulschner).

Zalabaster er kåret i Dansk Varmblod, Oldenburg, Hannover og Sverige.

Avler: Zuchthof Bauer, Tyskland

1. rate: 3.000 DKK + 2. rate: 3.000 DKK + moms

Blue Hors Zack Rousseau Ferro Ulft
Brenda
Zsuzsa Römer
Landy
Orona Jazz Cocktail
Charmante
Karona Belisar
Farona
Aglaja Alabaster Akzent II Absatz
Wega
Waleska Wendepunkt
Baroness
Donata Zu Oldenburg F Donnerhall Donnerwetter
Ninette
Herzblatt Pik Bube I
Hallali