Rettigheder

Vi gør opmærksom på at det IKKE er tilladt at kopiere billeder eller video fra denne hjemmeside, til brug på andre hjemmesider. Venligst læs nedenstående rettigheder.

Blue Hors Hingstestation
Tørskindvej 70
7183 Randbøl

Esben Møller
Tel. +45 75883911

Copyright:
Blue Hors har alene ophavsretten på denne webside og bevarer alle rettigheder. Den tekst, billeder, grafik, lyd, animation og videoer samt deres arrangement der er på denne side er beskyttet af ophavsret og andre immaterielle beskyttelse love. Indholdet på dette websted må ikke kopieres af brugere, distribueres, ændres eller gøres tilgængelige for tredjemand.

Varemærke:
Medmindre andet er angivet, er alle mærkelogoer på denne hjemmeside retligt beskyttet af tredjemand.

Fotografier:
Kiki Beelitz, Tammo und Werner Ernst, Bernd Eylers

Ansvar og juridisk meddelelse:

A. Indholdet af online tilbud
Blue Hors (herefter benævnt "forfatter" kaldes) påtager sig intet ansvar for aktualitet, nøjagtighed, fuldstændighed eller kvalitet af oplysningerne. Erstatningskrav mod forfatteren, der henviser til skade af nogen art som følge af brug eller manglende brug af de oplysninger eller anvendelse af defekte og ufuldstændige oplysninger, er generelt udelukket, medmindre spørgeren ikke er forsætlig eller har groft uagtsom skyld. Alle tilbud er ikke-bindende. Forfatteren kan , uden forudgående varsel ændre, tilføje, slette eller standse offentliggørelsen midlertidigt eller permanent, af dele af sider eller hele webstedet.

B. henvisninger og links
For direkte eller indirekte henvisninger til andre Internet-sider (links), er forfatteren uden ansvar for indholdet af de linkede hjemmesider. Forfatteren har ingen indflydelse på den nuværende og fremtidige udformning og indhold af links til andre sider.

C. Varemærke
Enhver gengivelse eller brug af sidens billeder, lydfiler, video-sekvenser og tekster i andre elektroniske eller trykte publikationer kan ikke ske uden udtrykkelig tilladelse fra forfatteren.
Randbøl maj 2008

Die Seiten werden betreut durch die:

pro-bit webagentur
Volker Bialluch
Schnitthilgenloh 4
27798 Hude / Lintel - Tyskland
Telefon: +49 44 08 - 92 30 71
Telefax: +49 44 08 - 92 30 02
Mobil: +49 1 77 - 5 04 00 33
Mail: